Ga naar hoofdinhoud

Ashley Holzer ziet af van deelname aan Pan American Games

Holzer, hier met Breaking Dawn in Londen Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Amerikaanse Ashley Holzer heeft zich met Valentine afgemeld voor de selectie in aanloop naar de Pan American Games. Met haar negen jaar oude Hannoveraanse merrie Valentine ziet ze af van verdere deelname, zo maakte de Amerikaanse amazone bekend. 

“Na overleg met mijn team en dressuurtechnisch adviseur en Chef d’Equipe Debbie McDonald vinden wij het in het belang van Valentine beter om ons niet op de Pan American Games te richten, maar in plaats daarvan op de selectie voor de Olympische Spelen in Tokyo,” zei Holzer.

Bron: Horses.nl/Eurodressage.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook