Ga naar hoofdinhoud

Babygeluk voor Tristan Tucker en Katja Gevers

Foto: Melanie Brevink-van Dijk
Tristan Tucker en Katja Gevers zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje. Tucker is een internationale Australische dressuur-ruiter voornamelijk actief op 2, 3 en 4* niveau. De Nederlandse Gevers was actief op 5* niveau met Thriller (v.Gribaldi), die afgelopen jaar met pensioen ging.

Het paar maakte dit bekend op hen Facebook-pagina. Izzy Elin Tucker werd geboren op 14 maart om 20.30. De kersverse ouders plaatsten bij de foto van hen pasgeboren kindje dat ze “compleet verliefd zijn.”

Brett Kidding

Tristan Tucker staat naast zijn TRT-methode, een manier voor ruiters om hen paarden zelfverzekerder en meer relaxed te laten voelen, toch ook vooral bekend om zijn alter-ego Brett Kidding. Met dit personage laat Tucker op een hilarische wijze zien wat er door het hoofd van een ruiter of amazone gaat tijdens een dressuur-proef. Bekijk hieronder een video van Kidding’s eerste Grand Prix met Zephir O (v.Sunny Boy).

Bron: Facebook/Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!