Ga naar hoofdinhoud

Babygeluk voor Tristan Tucker en Katja Gevers

Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Tristan Tucker en Katja Gevers zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje. Tucker is een internationale Australische dressuur-ruiter voornamelijk actief op 2, 3 en 4* niveau. De Nederlandse Gevers was actief op 5* niveau met Thriller (v.Gribaldi), die afgelopen jaar met pensioen ging.

Het paar maakte dit bekend op hen Facebook-pagina. Izzy Elin Tucker werd geboren op 14 maart om 20.30. De kersverse ouders plaatsten bij de foto van hen pasgeboren kindje dat ze “compleet verliefd zijn.”

Brett Kidding

Tristan Tucker staat naast zijn TRT-methode, een manier voor ruiters om hen paarden zelfverzekerder en meer relaxed te laten voelen, toch ook vooral bekend om zijn alter-ego Brett Kidding. Met dit personage laat Tucker op een hilarische wijze zien wat er door het hoofd van een ruiter of amazone gaat tijdens een dressuur-proef. Bekijk hieronder een video van Kidding’s eerste Grand Prix met Zephir O (v.Sunny Boy).

Bron: Facebook/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook