Ga naar hoofdinhoud

Beckers met Valdez onbetwist de beste in Prix St. Georges

Kirsten Beckers met Valdez

Met maar liefst 72,17% liet Kirsten Beckers er met Broere Valdez (v. Houston) geen twijfel over bestaan dat ze afgelopen weekend de beste was in de Prix St. Georges in Lisse. “Ze staken er met kop en schouders bovenuit”, roemde jurylid Els Schotman de combinatie.

Beckers zelf zag ondanks de hoge score nog ruimte voor verbetering: “Ons drafgedeelte was heel goed, daar had ik weinig op aan te merken. Het galopgedeelte was nu al veel beter dan het geweest is, maar het kan nog beter”, vertelt Beckers over de tweede Prix St. Georges-proef die ze met de KWPN-goedgekeurde hengst reed. Dennis Ausma eindigde met Equisport Unlimited C (v. Gribaldi) op de tweede plaats. Wijnanda van Brenk werd derde met Urbanes (v. Gribaldi).

De Future Test en Intermédiaire II werden in handicap verreden. In de Intermédiaire II liet Netto (v. Negro) onder Anne van Olst veel aanleg voor piaffe en passage zien, wat hen met 68,29% de eerste plaats opleverde. Daniëlle van Mierlo eindigde in de Future Test met BMC Ucento (v. Metall) als tweede met 63,92% achter Anne van Olst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook