Ga naar hoofdinhoud

Becky Moody pakt Britse titel in de Inter I, Dujardin tweede

In de Prix St George op de Britse kampioenschappen in Somerford Park was Charlotte Dujardin die het goud en zilver pakte en Becky Moody achter zich liet. In de Inter I was Moody de beste met de achtjarige Jagerbomb (v. Dante Weltino). Het verschil met Charlotte Dujardin en Hilus MHB (v. Johnson) was minimaal, 75.677% om 75.618%.

Drie juryleden zetten Becky Moody en ‘Bomber’ op de eerste plaats, twee juryleden zagen het paar als tweede. De zoon van Dante Weltino scoorde goed in de draf en galoptour, in de stap leverde de spanning van het paard aftrek op. 75.677% werd het eindresultaat.

Charlotte Dujardin en Hilus MHB die het goud wonnen in de PSG, deden niet veel onder voor Moody. Haar eindscore kwam op 75.618% met 2 eerste plaatsen, twee tweede en een derde plaats van de juryleden. Met 72,853% werd Michael Eilberg en MSJ Dante VX (v. Dante Weltino) derde.

Moody pakt ook titel in LT kür

Op de KWPN’er Jack Diamond (v. Electron) won Becky Moody de titel in de LT kür op muziek met 78.300%. Unaniem werd Moody op de eerste plaats gezet. Katie Bailey en de KWPN’er Izonik (Zonik x Jazz) werden tweede met 74.525% terwijl Harriette Williams de top drie compleet maakte op Creto met 72.90%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron British Dressage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook