Ga naar hoofdinhoud

Bekende namen in Ankumse Inter II

Sa Coeur hier met Eva Möller Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Er kwamen vandaag een aantal bekende paarden aan de start in de Intermediaire II  op de Ankumer Dressurclub in Duitsland. Zo kwam Sa Coeur in actie in deze Zware Tour met Emile Faurie, behaalde Rock Forever NRW ruim zeventig procent met zijn vaste amazone Sophie Holkenbrink en kwam ook de veel besproken Rubin Cartier aan de start met Malin Nilsson.

Tweevoudig wereldkampioen jonge paarden Sa Coeur werd in deze proef niet voorgesteld door Insa Hansen, die in eerste instantie in het zadel plaatsnam nadat de merrie bij Michael Eilberg vandaan kwam, maar door Emile Faurie. Het duo kreeg 71.974% voor hun Inter II-proef op deze nationale wedstrijd en dat was goed voor de tweede plaats. De rubriek was in tweeën gesplitst en in deze groep ging Antonia Ramel er met de zege vandoor met Curiosity (v. Clinsmann). De Zweedse amazone kreeg 73,246% voor haar proef met de Holsteinerhengst.

De goedgekeurde Westfaalse hengst Rock Forever NRW kwam met Holkenbrink uit op een score van 70,833% en werd daarmee derde in de eerste groep van deze Inter II.

Rubin Cartier

Rubin Cartier maakte eerder dit jaar al zijn wedstrijddebuut met de stalamazone van Patrik Kittel, Malin Nilsson. De hengst van Rubin Cortes staat bij Kittel in de verkoop en werd vandaag door Nilsson voorgesteld in de Inter II. Het duo kreeg net geen zeventig procent van de jury en werd vierde met een totaal van 69,254%. In deze groep was de zege voor de Amerikaanse Sarah Daehnert met Uno Samantha, die 72,325% kreeg van de juryleden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook