Ga naar hoofdinhoud

Benjamin Werndl pakt Wereldbeker Grand Prix Salzburg

Benjamin Werndl zette vanochtend de Wereldbeker Grand Prix van Salzburg op zijn naam. De Duitser gaf zijn 14 concurrenten het nakijken en pronkte bovenaan de uitslagen lijst. Thamar Zweistra en Tosca Visser-van der Meulen reden zich bij de beste acht.

Werndl kwam met Daily Mirror (v.Damon Hill) tot een score van 74,783% en bleef zo nipt zijn landgenoot Dorothee Schneider voor. Schneider zette vandaag Faustus (v.Falsterbo) voor het eerst in een Wereldbeker wedstrijd in en hen score van 74,609% bracht de combinatie naar een tweede plaats. Patrick Kittel behaalde met Delatio (v.De Niro) exact hetzelfde puntenaantal als Schneider en maakte de top drie compleet.

Thamar en Tosca

Twee Nederlandse namen waren op de startlijst te vinden; Thamar Zweistra en Tosca Visser-van der Meulen. Zweistra behaalde met Hexagon’s Double Dutch (v.Johnson) een percentage van 69,457% en werd daarmee zevende. Direct achter Zweistra eindigde Visser-van der Meulen met Asther de Jeu (v.Contango). Tosca reed 68,413% en mocht daarmee als achtste opstellen.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Eén reactie op “Benjamin Werndl pakt Wereldbeker Grand Prix Salzburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook