Ga naar hoofdinhoud

Benjamin Werndl pakt Wereldbeker Grand Prix Salzburg

Benjamin Werndl zette vanochtend de Wereldbeker Grand Prix van Salzburg op zijn naam. De Duitser gaf zijn 14 concurrenten het nakijken en pronkte bovenaan de uitslagen lijst. Thamar Zweistra en Tosca Visser-van der Meulen reden zich bij de beste acht.

Werndl kwam met Daily Mirror (v.Damon Hill) tot een score van 74,783% en bleef zo nipt zijn landgenoot Dorothee Schneider voor. Schneider zette vandaag Faustus (v.Falsterbo) voor het eerst in een Wereldbeker wedstrijd in en hen score van 74,609% bracht de combinatie naar een tweede plaats. Patrick Kittel behaalde met Delatio (v.De Niro) exact hetzelfde puntenaantal als Schneider en maakte de top drie compleet.

Thamar en Tosca

Twee Nederlandse namen waren op de startlijst te vinden; Thamar Zweistra en Tosca Visser-van der Meulen. Zweistra behaalde met Hexagon’s Double Dutch (v.Johnson) een percentage van 69,457% en werd daarmee zevende. Direct achter Zweistra eindigde Visser-van der Meulen met Asther de Jeu (v.Contango). Tosca reed 68,413% en mocht daarmee als achtste opstellen.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Benjamin Werndl pakt Wereldbeker Grand Prix Salzburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook