Ga naar hoofdinhoud

Beste vierjarige in Westfalen is merrie van For Dance

In het Westfalen Championat ging bij de vierjarige merries en ruinen de winst naar For Joy 45 (v. For Dance). Zij liep onder het zadel van Andrea Krehenwinkel naar 87,5% met onder meer negens voor de galop en een 9,5 voor opleidingsniveau. Het was de beste score voor een vierjarige in Westfalen zondag, de merries overtroefden de (stamboek)hengsten. Bij de vierjarige hengsten was de winst voor Rocketeer 3 (v. Rock Forever), gereden door Melanie Gessmann.

Rocketeer liep naar 84% met bijna uitsluitend 8,5-en op zijn scorebord. De Westfaals goedgekeurde Secret Game, ook onder Gessmann, werd bij de hengsten tweede met 83%. Dit paard kreeg een 9 en 9,5 voor stap. Deze hengst werd eind 2020 voor 145.000 geveild.

Drie merries op drie

In de rubriek voor merries en ruinen werd Fräulein von Möller (v. For Gold) met Sabrina Gessmann tweede. Hun score kwam uit 85,5% , met negens voor de galop. De derde plaats werd gedeeld door maar liefst drie merries, die alle 84% scoorden: Sézane (v. Secret), Flame 65 (v. For Emotion) en Fantastica 56 (v. Franziskus).

Uitslag merries / ruinen

Uitslag hengsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.