Ga naar hoofdinhoud

Bijna 80% voor Langehanenberg met Damsey FRH in Special

Helen Langehanenberg en Damsey FRH. Foto: www.arnd.nl

Helen Langehanenberg en de zestienjarige Damsey FRH (v. Dressage Royal) wonnen vanmorgen de Grand Prix Special van de K+K Cup Münster. Het duo kreeg 79,745% voor de proef en werd unaniem op de eerste plaats gezet. Anabel Balkenhol eindigde op de tweede plaats met Heuberger TSF en Charlott-Maria Schürmann maakte met Burlington FRH de top drie compleet.

Langehanenberg kreeg negens en zelfs een tien voor de dubbel tellende uitgestrekte stap, maar scoorde ook goed voor onder andere de piaffe en passage-overgangen en de galopversterkingen. Op facebook liet Langehanenberg gisteren al weten ontzettend trots te zijn dat ze met Damsey een nieuw persoonlijk record had gehaald in de Grand Prix, vandaag deed ze daar nog een stapje bovenop met ook een nieuw pesoonlijk record in de Special.

Top drie

Balkenhol kreeg met de goedgekeurde Imperio-zoon in totaal 75,882% voor haar proef. De hoogtepunten uit de proef van Balkenhol waren de drafappuyementen, waarvoor het duo mooie punten kreeg, maar ook de versterkingen in galop en de wisselseries werden met goede cijfers beloond. Schürmann volgde met de Breitling W-zoon met een score van 74,765% op de derde plek.

Klik hier voor alle uitslagen

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook