Ga naar hoofdinhoud

Blessure paard houdt Karin Tebar uit Franse team

Karin Tebar heeft haar Grand Prix-paard Ricardo (v. Rosentau) door een blessure moeten terugtrekken uit het Franse Nations Cup team. Dit weekend is de eerste FEI Nations Cup-wedstrijd in Europa in Compiègne. Pauline Vanlandeghem en Liaison*ENE-HN (v. Londonderry) zijn Tebars vervangers.

De veertienjarige Hannoveraan Ricardo liep een lichte blessure op. Aan Eurodressage vertelde de Franse amazone dat het paard met een dik been uit de box kwam. Een kleine verwonding had een infectie veroorzaakt. Tebar hoopt met het paard weer terug te zijn in het team voor de Nations Cup in Rotterdam.

Vanlandeghem vervangt

Pauline Vanlandeghem en de zeventienjarige Londonderry-zoon Liaison vervangen Tebar in Compiègne. De andere teamleden zijn Stéphanie Brieussel met de twaalfjarige KWPN’er Amorak (v. Special D), Ludovic Henry op After You (v. Abanos) en Pierre Volla met de Tolando-dochter Badinda Altena.

Bron Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook