Ga naar hoofdinhoud

Brett Parbery wint Wereldbekerkwalificatie Boneo

Brett Parbery, hier met Victory Salute. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de Grand Prix kür in de Wereldbekerwedstrijd van Boneo, Australië, ging de winst afgelopen weekend naar Brett Parbery en DP Weltmieser (v. Weltmeyer). De combinatie haalde met 74,610% hun hoogste score in bijna drie jaar en sloot daarmee de laatste kwalificatiewedstrijd in Australië voor de World Equestrian Games winnend af.

Alexis Hellyer werd tweede met Bluefields Floreno (v. Florencio I) met een score van 72,735%. De derde plaats ging naar Rozzie Ryan met Jarrah R met een score van 71,625%. Met PPH Zeppelin werd Parbery tevens vijfde met 70,635%.

 

World Equestrian Games

De definitieve deelnemerslijst van Australiërs voor de World Equestrian Games in Tryon in september wordt pas bekend na de laatste Europese wedstrijden komende maand. De enige tot nu toe geplaatste Australische combinatie is Kristy Oatley die met Du Soleil al de hoogste scores van Australische combinaties heeft en daarmee zeker is van een teamplaats.

Andere combinaties die kans maken op een plek in het team zijn: Brett met Weltmieser, Mary Hanna met Boogie Woogie, Shannan Goodwin met Aristede, Alexis met Floreno en Judy Dierks met Diamond Star.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Dressage-news

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook