Ga naar hoofdinhoud

Britten sturen ook een B-team naar Aken

Ook de Britse hippische hippische federatie stelt de confrontatie met de Duitse dressuurtop uit tot op de Europese kampioenschappen in Herning. Net als Nederland stuurt ook Groot-Brittannië een B-dressuurteam naar het CHIO Aken.

Afgevaardigd zijn Hannah Biggs met Weltzin, Nikki Crisp met Pasoa, Michael Eilberg met Marakov en Anna Ross Davies met Pegasus MK. Eerder bekritiseerde CHIO Aken-directeur Frank Kemperman de KNHS voor het afvaardigen van een Nederlands B-team.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook