Ga naar hoofdinhoud

Britten vaardigen drie amazones af naar Spelen

Emma Hindle LancetOok voor de Britten is nu duidelijk welke dressuurruiters zullen vertrekken naar Hongkong: Laura Bechtolsheimer met Mistral Hojris, Jane Gregory met Lucky Star en Emma Hindle met Lancet. De reserveruiter die zal meereizen naar Hongkong is nog niet bekend.

Bechtolsheimer reed nooit eerder een Olympische Spelen. Twaalf jaar na haar eerste optreden op de olympiade rijdt Gregory voor de tweede maal mee. Haar paard Lucky Star trad nog niet eerder op tussen de olympische hekjes. Ook voor Emma Hindle is dit de tweede maal dat ze geselecteerd is voor de Spelen. Haar Lancet reed onder Imke Schellekens-Bartels al mee tijdens de Spelen in Athene.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook