Ga naar hoofdinhoud

Brons Frank Hosmar in beeld

Grade IV Podium Foto: FEI/Tony Parkes

Gisteren behaalde Frank Hosmar de eerste medaille voor Oranje op de Paralympische Spelen in Rio. Net als in Londen werd het brons. Ook de NOS schonk aandacht aan deze mooie prestatie.

Hosmar was blij met zijn brons, maar is vrijdag van plan alles op alles te zetten voor een medaille in een andere kleur: “Ïk heb een fantastische kür, dus vrijdag moet het gebeuren.”

Klik hier voor de uitzending van de NOS

Lees de reactie van Frank Hosmar op zijn medaille

Lees hier het wedstrijdverslag

Bron: Paardenkrant / Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook