Ga naar hoofdinhoud

Carl Hester ‘not amused’ over loslippigheid Dujardin

Charlotte Dujardin en Valegro. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Gister kwam naar buiten dat Valegro volgend jaar na de Olympische Spelen in Rio met pensioen gaat. Dat moest Carl Hester, mede-eigenaar van Valegro en trainer van Charlotte Dujardin, via de media vernemen. Hester gaf vandaag aan dat Valegro in Rio zeker nog niet zijn laatste wedstrijd loopt en heeft zijn stalamazone op haar loslippigheid aangesproken. 

“Wat mij betreft is er rondom de planning met Valegro helemaal niks veranderd. Het plan is nog steeds om met hem naar Rio te gaan en zelfs als hij daarna met pensioen zou gaan, wat nog helemaal niet zeker is, loopt hij sowieso nog op London Olympia in december. Dat was steeds al het plan en daar houden we ons aan.”

Hester had geen idee waar de berichten in de media vandaan kwamen. Vervolgens bleek dat Dujardin deze uitspraak had gedaan bij filmopnames van de Britse zender BBC in het kader van ‘Road to Rio’.

Hester reageerde: “Charlotte met haar grote mond. Ik heb het inmiddels met haar besproken en verteld dat het beter was geweest als ze vooraf eerst met mij had overlegd.”

Bron: Horses/Horse&Hound.

Eén reactie op “Carl Hester ‘not amused’ over loslippigheid Dujardin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.