Ga naar hoofdinhoud

Carlijn Vaessen verzamelt lintjes in Emmeloord

Carlijn Vaessen met Fossburry. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Carlijn Vaessen was de dagtopper op de subtopwedstrijd in Emmeloord zaterdag. Met Fossbury (v. Ampere) reed de amazone naar maar liefst 72,5% in de Prix St George. Daarmee was ze dik 10% voor op Iris Klaassen die met Denzel B (v. Jazz) op de tweede plaats eindigde.

De kleine Inter I-rubriek werd gewonnen door Gitte Coevoet, die met Marienburg’s Dancing Sunlight (v. Spielberg) naar 66,912% reed, nipt voor Iris Klaassen die in deze rubriek met Denzel B tot 66,618% kwam.

Ook ZZ-Zwaar voor Vaessen

In het ZZ-Zwaar waren er nog twee oranje lintjes voor Carlijn Vaessen. Met Eva Lynn (v. Wynton) reed ze naar 66,143% in proef 37 en 66,071% in proef 38. Tweede werd in beide proeven Sabine Sikma met Felabitha Dyloma (v. Emilion) dankzij 64,429% en 63% rond. De derde plek was in proef 37 voor Margriet Weerstand en Ziberlin (v. Whisper) die naar 63,571% reden. In proef 38 werd Kirsten Oenema derde met Hopstein Zinola (v. Tenerife). Deze combinatie kreeg 62,786% toebedeeld.

Uitslag Emmeloord 16-11-2019

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook