Ga naar hoofdinhoud

Cathrine Dufour gaat voor Helgstrand rijden

Cathrine Dufour, hier met Atterupgaards Cassidy. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Cathrine Dufour heeft vanmorgen bekend gemaakt dat ze onderdeel wordt van het team van Andreas Helgstrand. "Ik ben zo trots en kan niet wachten om onderdeel van het team te zijn en te zien waar het me brengt." Dufour blijft rijden op haar eigen stal in Roskilde en daar zal ze enkele paarden van Helgstrand in training krijgen.

Groot, groter, grootst. Andreas Helgstrand blijft zijn bedrijf – sinds deze zomer met een back-up van private equity-reus Waterland met een meerderheidsbelang in het bedrijf – uitbouwen tot een dimensie die de dressuurwereld nog niet eerder kende. Helgstrand Dressage heeft nu meer dan 300 paarden in bezit (waarvan er 250 gereden worden) en meer dan 20 ruiters in dienst.

Trots

Op zijn website vertelt Andreas Helgstrand dat hij trots is dat Cathrine Dufour, die haar toppaard Cassidy overigens bij hem kocht, nu onderdeel uitmaakt van het team. “Ze heeft paarden getraind tot en met Grand Prix-niveau en haar successen spreken voor zich. Ze heeft ongelooflijk veel discipline en inzet en ik weet zeker dat dat de reden is dat ze nu op 26-jarige leeftijd al zoveel gewonnen heeft.”

Beste paarden

Dufour voegt er op de website van Helgstrand aan toe dat ze er naar uit kijkt om de beste paarden van de wereld te gaan trainen. “Ik ben ontzettend trots dat ik deze kans krijg.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Helgstrand Dressage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook