Ga naar hoofdinhoud

Zweistra en Denzel naar 70,5% en zege in Prix St. Georges

Thamar Zweistra hier met Denzel ©Paardenkrant/Melanie Brevink - van Dijk

Thamar Zweistra en Hexagons Denzel (v. Zidane) hebben zojuist op CDI Zeeland Outdoor in Nieuw en St Joosland de Prix St Georges gewonnen. Het duo scoorde 70,5%. De top 3 was volledig Nederlands met Geert Jan Raateland op plek 2 en Mara de Vries op plek 3.

Raateland scoorde met Crespo (v. Vivaldi) 69,789%. De Vries behaalde met Cuvanck PP (v. Downtown) een percentage van 69,684%.

Voor een volledig Nederlandse top 5 werd een stokje gestoken door de Deense Carina Nevermann Torup die met Grevens Sa Va (v. Blue Horse Soprano) met 69,289% vierde werd. Robin van Lierop en Denza Lenza (v. Spielberg) werden vijfde met 69,263%.

Stephanie de Frel kwam met 62% de ring uit, maar werd uitgesloten omdat er bij Winston (v. Jazz) bloed werd gevonden bij de bittencontrole. Op Facebook zegt ze daar over: “Ik vond Winnie fantastisch… Met deze storm toch maar gewoon een heel stoer proefje gelopen!! Helaas vonden ze tijdens de bittencontrole een ieniemienie drupje bloed ergens… Tijdens de proef was er helemaal niks te zien en ik mag morgen ook gewoon weer aan de start komen!!”

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook