Ga naar hoofdinhoud

CDI3* Grand Prix: Anne Meulendijks knap naar 71%

Livestream
Anne Meulendijks en MDH Avanti N.O.P. (v. United). Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

CHIO Rotterdam gaat vandaag verder met de CDI3* Grand Prix, die om 13:30 uur van start is gegaan. De Grand Prix kent een sterk deelnemersveld met een groot aantal KWPN-goedgekeurde hengsten. De gehele Grand Prix is te volgen via Clip My Horse (link onderin bericht). Adelinde Cornelissen reed Aqiedo als eerste starter naar 72,173%

Direct na Cornelissen reed Emmelie Scholtens de veelbesproken Desperado de ring in en kwam uit op 70,002%. Laura Tomlinson en Duval’s Capri Sonne liepen tegen een foutregen aan en kwamen uit op 64,086%. Het internationale debuut van Madeleine Witte-Vrees en de gespannen, maar kwaliteitsvolle Charmeur leverde 67,848% op. Diederik van Silfhout en Expression reden daarna naar 71,261%.

Tweede deel

Na een korte pauze zagen we in het tweede gedeelte de rentree van Tinne Vilhelmson-Silfvén en Don Auriello beloond worden met 73,174%, net genoeg om Hans Peter Minderhoud en Zanardi achter zich te houden. De rentree van Glock’s Voice daarna was goed voor 74,261%. 71,304% was er voor één na laatste starter Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P.

Startlijst/live uitslag.

Livestream Clip My Horse.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook