Ga naar hoofdinhoud

Charlotte Dujardin wint overtuigend met Uthopia

Charlotte Dujardin

Nadat Charlotte Dujardin op vrijdag al de Grand Prix had gewonnen tijdens het Dressuur Festival in Hartpury, Engeland, wist ze gister avond op overtuigende wijze met de KWPN hengst Uthopia de kür op muziek te winnen. Met 82.625% in de kür en 76.404% in de Grand Prix (persoonlijke records met Uthopia) was ze een maatje te groot voor de overige deelnemers.

In de kür startten vier deelnemers, de Deense ruiter Anders Dahl met Wie-Atlantico De Ymas eindigden tweede met 69.600% na een derde plaats in de GP met 67.277%. De Engelse amazone Amy Stovold en Debonnet (v. Don Schufro) werden derde met 67.875%.

Jonna Schelstraete reed Liebling II (v. Lorentin I) naar de vierde plaats met 67,25% in haar tweede CDI nadat ze het paard kocht van Carl Hester, die hem eerder uitbracht in de Grand Prix.

Michael Eilberg met Half Moon Delphi werd tweede in de Grand Prix met 73.000% en dat was hun beste score sinds het paar 16 maanden geleden in de Zware Toer begon. Vanmiddag is staat de Special op het programma in Hartpury.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook