Ga naar hoofdinhoud

Chiel van Bedaf wint debuut in Inter I met dik 70%

Chiel van Bedaf, hier met Floris. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Hoogerheide mocht Chiel van Bedaf meerdere lintjes ophalen. Zijn debuut in de Intermédiaire I met Fernando (v. Tango) was zelfs goed voor de winst en 70,221%. De zestienjarige ruiter, die nog bij de junioren rijdt, wist beide juryleden te overtuigen dat hij de winnaar was.

De tweede plaats ging naar Annemieke van der Horst – Meeus met Guinness v/d Wolfshoeve (v. Don Schufro), derde werd Mariska de Vrieze met Duchess (v. Jazz).

ZZ-Zwaar

Ook in het ZZ-Zwaar deed Van Bedaf goede zaken. Hij won de tweede proef met Floris (v. Ampere) dankzij 66% rond en was tweede in de eerste proef. Die werd gewonnen door Marieke Ponzo Dieu – de Pundert met Haliëgo (v. Diëgo) dankzij 68,786%. Zij werd in de tweede proef tweede.

Children

De twee Children-rubrieken die in Hoogerheide op het programma stonden waren beide voor Skye Plasman met Davino du Bois (v. Don Carino du Bois).

 

Uitslag

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook