Ga naar hoofdinhoud

Cornelissen laatste starter in Special

Adelinde Cornelissen verklapte vandaag na de Grand Prix dat ze 'het liefst als aller-, allerlaatste rijdt' en wordt op haar wenken bediend. Ze staat morgen namelijk als laatste starter op de startlijst van de Grand Prix Special van de Wereldruiterspelen met haar Jerich Parzival N.O.P.  

In de Grand Prix Special komen de beste 30 combinaties uit de Grand Prix in actie en mogen vier deelnemers per land meedoen (in de Kür zijn dit maximaal drie deelnemers per land). Dit betekent dat alle Nederlandse dressuurruiters morgen opnieuw in actie zullen komen. Edward Gal is om 11.10 uur als negende aan de beurt met Glock’s Voice. Diederik van Silfhout verschijnt vlak voor de pauze als vijftiende starter in de ring met  Arlando NH N.O.P. Hans Peter Minderhoud rijdt als 19e starter om 14.15 uur binnen met Glock’s Johnson TN en Adelinde Cornelissen en Jerich Parzival N.O.P. sluiten om 16.25 uur de rij.

Topfavoriet Charlotte Dujardin – winnares van de Grand Prix – komt om 15.55 uur in actie met Valegro. Isabell Werth en Bella Rose staan niet op de startlijst. Bella Rose is afgemeld vanwege een acute hoefzweer.

Klik hier voor de deelnemerslijst.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook