Ga naar hoofdinhoud

Cornelissen met Zephyr naar Wereldbeker Indoor Brabant

Adelinde Cornelissen met Zephyr. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Deze week maakt Zephyr (Jazz x Farmer) zijn Wereldbeker-debuut op Indoor Brabant. Afgelopen weekend behaalde de bruine ruin onder het zadel van Adelinde Cornelissen nog de zilveren medaille op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo.

Het is voor Cornelissen de eerste keer na het pensioen van haar voormalig toppaard Parzival dat ze weer deelneemt aan een Wereldbekerwedstrijd. In oktober afgelopen jaar zou de amazone Aqiedo (v. Undigo) starten in Herning, maar moest zich toen afmelden omdat ze zelf niet fit was.

Voor Cornelissen extra bijzonder dat Zephyr is gefokt door haar ouders, Wim en Geesina Cornelissen.

Bekijk hier de complete deelnemerslijst.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook