Ga naar hoofdinhoud

Danielle Heijkoop en Lotje Schoots op ereplekken Intermédiaire II U25

Foto Lonneke Ruesink

Danielle Heijkoop is tweede geworden in de Intermédiaire II voor ruiters onder de 25 jaar. Met het paard Siro (v. Gribaldo) reed ze naar de 70.093%. De proef van Lotje Schoots en Equitop Torricelli LS (v. Florestan I) werd beloond met 68.767%. Deze combinatie eindigde gisteren tijdens de Intermédiaire ook op de derde plaats.

De enige die de Nederlandse amazones wist voor te blijven was de Duitse Sanneke Rothenberger met Derevaux OLD (v. De Niro). Zij reed een gemiddelde score van 71.233 en werd eerste.

Bekijk de volledige uitslag hier.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook