Ga naar hoofdinhoud

Danielle Heijkoop rijdt Badari naar 73,60% in de Grand Prix

Update
Danielle Heijkoop en Badari (v. Gribaldi) maken een vliegende start in de Grand Prix. In juni debuteerde de combinatie op het hoogste niveau met een score van 70,6%. Daarna volgde het NK met ruim 71% en vandaag noteerden ze maar liefst 73,60% en wonnen daarmee de gecombineerde Grand Prix/ U25/ Inter II en Inter B in Delft. Ook de Prix St. Georges kwam op naam van Heijkoop. Dit keer met Baldi (v. Gribaldi) met 69,08%.

De tweede plaats in deze rubriek was voor Tatiana Makarova. Met Wenicienta (v. Rosario), die eerder succesvol was onder Dominique Fillion, noteerde ze 70,39% in hun Inter II-proef.
Wijnanda van Brenk kwam ook uit in de Inter II met Vladimir (v. Krack C) en noteerde de derde score van 69,14%. Met Urbanes (v. Gribaldi) bleef ze, op Grand Prix-niveau, met 66% net buiten de prijzen.

Weer Heijkoop
Vorige week debuteerde Heijkoop met Baldi winnend in de Prix St. Georges met 66,21%. In Delft kwam de score nog hoger uit met 69,08% en ook nu was het oranje lint voor de combinatie, in de gecombineerde Prix St. Georges/ Inter I.
Valentijn van Weering volgde met de Oldenburger-hengst Vario Hippique’s First Class (v. Florencio) op de tweede plaats met 65,33%.
Annemarth Lieman sloot met Acantho (v. Sydney) aan met 63,75% met haar Inter I-proef.

In het ZZ-Zwaar was de zege in de eerste proef voor Gerard Euser. Met Equinova’s Wendel (v. Lancet) behaalde hij 65%. In de tweede proef werd hij derde met 62,57%.
Miranda Pakvis werd in de eerste proef nog vierde met Zeus (v. Rousseau) met 62,21%, maar wist de tweede proef met ruime afstand van haar concurrenten te winnen met 70,57%.

Bekijk hier de volledige uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!