Ga naar hoofdinhoud

Danielle van Mierlo pakt de winst in U25 Grand Prix

Danielle van Mierlo met Ucento

Zojuist heeft Danielle van Mierlo de Grand Prix Onder 25 gewonnen op Den Goubergh in Roosendaal. Op vrijdag moest Van Mierlo Kyra Klinkers nog voor zich dulden, nu waren de rollen omgedraaid.

Op BMC Ucento (v. Metall) reed Danielle van Mierlo een sterke proef die alleen door het Deense jurylid Matthiesen onder de 70% beoordeeld werd. Knap tweede werd Kim Huizer op Oxford (v. Topas) met 68.333%, vrijdag was ze nog zesde in de Inter II. Kyra Klinkers moest nu genoegen nemen met de derde plaats, met Tara scoorde ze 68.178%.

Klik hier voor de uitslag.
Klik hier voor de video.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook