Ga naar hoofdinhoud

Deelnemers halve finale subtop bekend

Dinja van Liere met Duval's Capri Sonne Jr.Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de derde en laatste selectiewedstrijd streden dressuurcombinaties in de klassen ZZ-Zwaar en Lichte Tour afgelopen weekend om een startplek in de halve finale van de Indoorkampioenschappen. De KNHS heeft vandaag bekend gemaakt welke combinaties zich hiervoor geselecteerd hebben.

Op de selectiewedstrijd in Ermelo scoorde Diederik van Silfhout in de klasse ZZ-Zwaar zeer goed. Samen met zijn paard Bon Jovi (v. UB40) behaalde hij een score van 72,86% en daarmee gaat hij nu ook aan de leiding van het klassement, gevolgd door Theo Hanzon met Helena vh Goorhof (v. Gribaldi) en Dinja van Liere met Hexagons Denzel (v. Zidane).

Dinja van Liere doet ook in Lichte Tour goede zaken, want samen met Duval’s Capri Sonne jr (v. Rhodium) voert ze lijst met halve finalisten aan. Marieke van der Putten met Glock’s Federleicht (v. Fürst Piccolo) en Manon van Hylckama Vlieg met Archibald (v. Krack C) hebben zich geplaatst op plek twee en drie.

De eerste veertig combinties hebben een startplaats verdiend voor de halve finale van de KNHS Indoorkampioenschappen Subtop op 7 en 8 februari op Paardensportcentrum Olympic in Uden.

Klik hier voor het klassement.

Bron: KNHS.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook