Ga naar hoofdinhoud

Deelnemers NK subtop bekend

Foto Melanie Brevink
Vandaag is de eindstand bekend geworden van de selectiewedstrijden voor het NK subtop in het ZZ-Zwaar en de Lichte Tour. Het NK vindt van 30 juli tot en met 3 augustus plaats in Hoofddorp.

In de eindstand van het ZZ-Zwaar gaat Dinja van Liere ruimschoots aan de leiding met 80 punten. Met Duval’s Capri Sonne (v. Rhodium) was ze in alle proeven ongeslagen met iedere keer scores van ruim boven de 70%. Dana Hazeleger-Hewett met Sancerre (Sir Donnerhall x Rubinstein) en Patrick van der Meer met Coco-Chanel (v. Sandreo) volgen op plaats twee en drie. Beide met 70 punten. In totaal zijn zestien combinaties geselecteerd.

In de Lichte Tour is Marieke van der Putten de absolute leider in de eindstand. Met Zip A Way Texel (v. Krack C) voert ze de lijst aan met 40 punten. Met Zingaro Apple (v. Painted Black) bezet ze ook de tweede plaats, met 37 punten. Ook 37 punten zijn verdiend door Manon van Hylckama Vlieg met Archibald (v. Krack C) en Diederik van Silfhout met Anoraline (v. Samba Hit). In de Lichte Tour zijn twintig combinaties geselecteerd.

Bekijk hier de gehele eindstand.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.