Ga naar hoofdinhoud

Deelnemerslijst wereldbekerfinale dressuur compleet

Foto Lonneke Ruesink

Achttien combinaties uit acht landen hebben hun deelname bevestigd voor de wereldbekerfinale dressuur over drie weken in Gothenburg. Daarmee is de deelnemerslijst compleet. Voor Nederland komen Edward Gal, Marlies van Baalen en titelverdedigster Adelinde Cornelissen in actie.


Afgelopen weekend was de finale van de Central European League in het Oekraïnse Zhaskiv. Daar stelden de Oekraïnse Inna Logutenkova en de Russische Tatiana Dorofeeva hun startbewijs veilig. De andere ruiters wisten zich al eerder te kwalificeren. Mocht er nog een startplaats vrijkomen, dan is de Canadese Pia Fortmuller de eerste kandidaat.

Deelnemerslijst:
Adelinde Cornelissen
Edward Gal
Marlies van Baalen
Jacqueline Brooks (Canada)
Jaimey Irwin (Canada)
Sidsel Johansen (Denemarken)
Anna Kasprzak (Denemarken)
Helen Langehanenberg (Duitsland)
Kristina Sprehe (Duitsland)
Isabell Werth (Duitsland)
Valentina Truppa (Italië)
Lillann Jebsen (Noorwegen)
Inna Logutenkova (Oekraïne)
Tatiana Dorofeeva (Rusland)
Patrik Kittel (Zweden)
Minna Telde (Zweden)
Tinne Vilhelmson-Silfven (Zweden)
Marcela Krinke Susmelj (Zwitserland)

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook