Ga naar hoofdinhoud

Den Ostrik’s Anjo en Boszicht’s Bobo vooraan

Foto Lonneke Ruesink

De zesjarige Boszicht’s Bobo (v. Polsbury Pirelli) en de vierjarige Den Ostrik’s Anjo (v. Leuns Veld’s Lord) behaalden dit weekend de hoogste punten tijdens het KNHS-Divoza kampioenschap jonge dressuurpony’s in Houten. De juryleden Jenniskens en Van Mil beloonden allebei de pony's met 73 punten.

De vierjarige Den Ostrik’s Anjo ontving onder Anouk Gerrits voor alle gangen en de gedragenheid en souplesse een zeven. De algemene indruk en het exterieur werden met een acht beoordeeld. Hiermee kwam het totaal op 73 punten. Carlijn Vaessen mocht de palominohengst High Flown’s Orlando (v. Bodo) als tweede opstellen met een totaal van 72 punten. Castenrayseweg Evita (v. Hagelkruis Valentijn) en Vera Egelmeers konden dit keer niet de 79 punten uit Sevenum evenaren en werden nu derde met 71 punten.

Beste vijfjarige pony was Wengelo’s Ricardo-dochter Bloklandshoeve Czarina, die met Anne Kin die 66 punten behaalde. De zesjarige pony’s kende een uitgesproken kopnummer in Boszicht’s Bobo, die onder Cynthia Eggenkamp naar 73 punten liep. De bruine pony ontving voor de gedragenheid en souplesse en het exterieur een acht en voor alle andere onderdelen een zeven.

Op 28 juli wordt in Tolbert en Ermelo de laatste selectiewedstrijd verreden voor de finale van het KNHS-Divoza kampioenschap voor jonge dressuurpony’s op 18 augustus in Kootwijk.

Bron: Horses / KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook