Ga naar hoofdinhoud

Denise van den Dries zet zegereeks voort

Denise van den Dries is goed op dreef met haar zelfgefokte De Vito (v. Oscar). Het duo staat geregeld bovenaan de uitslagen en won vandaag op de Subtopwedstrijd in Liempde de Intermédiaire I met een score van 67,30%. Daarmee bleven ze royaal voor op Joyce van Cranenbroek en Warsteiner (v. O.two Step G) die tweede werden met 62,63%.

In de Prix St. Georges was Mandy Wilms vooral concurrent van zichzelf. Met de vosruin Deep Purple (v. Quaterback) maakte de amazone haar debuut op dit niveau dat ze met een score van 67,89% gelijk winnend afsloot. Stalgenoot Apache (v. Rhodium), die nu een jaar Lichte Tour loopt, volgde met 66,64% op de tweede plaats. Niels Bax mocht zich als derde opstellen. Hij stuurde United-nazaat Etoi naar 64,80%.

Mischa Koot uitschieter in ZZ-Zwaar

Voor de klasse ZZ-Zwaar stonden twee proeven op het programma. In de eerste proef was Mischa Koot de uitschieter door Don Quichot (v. United) naar de winnende score van 67,86% te rijden. Pilou van Dijk en Era (v. Alexandro P) werden tweede met 63,86%, gevolgd door Aimee van Neer. Zij kwam met Chinski (v. Tuschinski) tot 63,64%.

In de tweede proef behaalde Jessica van Vulpen de hoogste score. Met haar Tango-zoon Everton liet de amazone precies 64% noteren. Marie Louise Philipsen en Andreo (v. Sandreo) werden tweede met 62,86%. Op kleine achterstand volgde Colinda de Groot. Haar proef met Adore (v. Obelisk) leverde 62,71% op.

Lees ook:
Saskia Maertens wint Grand Prix met bijna 70 procent

Klik hier voor de uitslagen.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook