Ga naar hoofdinhoud

Derde A-kaderscore binnen voor Quint en Edison

Laura Quint met Edison. Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Gisteren op de kadervormingswedstrijd in Etten-Leur behaalde Laura Quint met Edison haar laatst benodigde A-kaderscore bij de Young Riders. Met een score van 71,23% won ze haar rubriek. Lisanne Zoutendijk werd hier tweede met Kostendrukkers Ringo Star met 70,10% (B-kaderscore) en Bo Oudhof eindigde als derde met Colt Sollenburg (68,09%)

Bij de junioren was er ook een A-kaderscore voor de winnares. Thalia Rockx zette met Golden Dancer de la Fazenda een percentage neer van 71,21%, en daarmee hield ze Annelotte Felix met Amos, ook een fokproduct van de familie Rockx, op ruime afstand (68,13%). Milou Dees eindigde als derde. Met Francesco reed ze naar een score van 67,02%.

Klasse apart

In de U25 was Jeanine Nieuwenhuis met TC Athene een klasse apart. Met een hele mooie cijferlijst, met zelfs een 8,5 en een 9 op de serie om de twee en om de pas en een 8 op de verzamelde stap, won de amazone met een dikke A-kaderscore van 73,08%. Hiermee stak de amazone met kop en schouders boven de rest uit. Charlotte Kruiniger kwam met President’s Majestic Uzzo nog het dichtst in de buurt met haar score van 67,36%.

Sanne van der Pols zette bij de Ponies met TC Orchid’s Syria een mooie winnende B-score neer van 70,91% en kwam daarmee enkele punten tekort voor een A-kaderscore helaas.

Bij de Children kwam geen enkele combinatie tot een kaderscore. Sanne Buijs zette met Happy Feet (v. Tuschinski) het beste resultaat neer en won met 68,85%.

Uitslagen subtop Etten-Leur.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook