Ga naar hoofdinhoud

Derde plaats GP-debuut Pidgley en Vamos Amigos, zege met Gio in Addington

Vamos Amigos, hier nog onder Cathrine Dufour Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Annabella Pidgley maakte gisteren op CDI Addington haar internationale Grand Prix-debuut met Vamos Amigos (v. Vitalis). Met een percentage van 71.674 werd de jonge Britse derde. Op Charlotte Dujardins Olympisch bronzen Gio (v. Apache) wist Pidgley de Grand Prix overtuigend te winnen met 75.957%.

Nationaal had Annabella Pidgley Vamos Amigos al twee keer in de Zware Tour gestart. De eerste goed voor net geen 68% en de tweede keer liep de score op tot 75%. Nu werd het percentage 71.674%. Pidgley scoorde 7,7-en en 8-ten voor de drafappuyementen en galop-pirouettes. Ook de laatste uitgestrekte draf leverde die cijfers op.

Pr voor Indigro

Met Gio kwam Pidgley unaniem op de eerste plaats. De 75.957% was een internationaal pr voor het paar. De piaffe-passage tour leverden veel 8-ten op. Met 72.761% kwam Andrew Gould op de tweede plaats met de KWPN-hengst Indigro (v. Negro). Ook Gould verbeterde zijn pr met de hengst.

GP debuut voor KWPN’er Goldstrike L.E

De Tango-zoon Goldstrike L.E liep in handen van Gareth Hughes zijn eerste internationale Grand Prix. Het paar werd vierde met 70.696%. Anna Louise Ross maakte de top vijf vol met de KWPN-merrie Habouche (v. Ampere), zij scoorden 70.304%.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.