Ga naar hoofdinhoud

Derde plek in YR-kür voor Livanos en Winston

Karlijn Geelkerken en Ecuador VD. Foto: De Paardenkrant - Melanie Brevink-van Dijk

Theodora Livanos eindigde vandaag met Winston op de derde plaats in de Young Riders-kür in Aken. Paulina Holzknecht won de rubriek voor thuispubliek en haar landgenote Alexa Westendarp eindigde op de tweede plaats. Karlijn Geelkerken was de enige Nederlander in de rubriek, zij werd achtste.

In de top drie wisselden de twee Duitse amazones ten opzichte van gisteren van plek, maar met de Griekse amazone op de derde plaats waren het wel de dezelfde combinaties, die in de top drie eindigden.

Holzknecht kreeg met  Wells Fargo 14 (v. Welser) een totaalscore van 77,750%, waarmee ze haar landgenote anderhalf procent voor bleef. Westendarp en Der Prinz 4 (v. Diamond Hit), die gisteren de Young Riders proef wonnen, kwamen vandaag uit op 76,292%. Livanos kreeg 74,542% voor haar kür met de OO Seven-zoon, die eerder succesvol was onder Stephanie Kooijman.

Karlijn Geelkerken

Geelkerken eindigde gisteren op de vijfde plaats met Ecuador VD (v. Ampère) met bijna 70%. Vandaag in de kür kwam het duo uit op 70,500% en werd daarmee achtste.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook