Ga naar hoofdinhoud

Desperados loopt weer rad

Kristina Sprehe en Desperados

Dressuurhengst Desperados FRH (v. De Niro) lijkt goed te herstellen van de blessure die hij afgelopen week opliep in Gothenburg. De Duitse amazone Kristina Sprehe moest zich door de blessure noodgedwongen afmelden voor de wereldbekerfinale. De blessure van Desperados bleek slechts een vochtophoping in het been te zijn, met de pezen en botten is alles piekfijn in orde.

Desperados blesseerde zich waarschijnlijk door een trap tegen de stalwand. “Hij kan onrustig worden bij het voeren”, verklaart Kristina Sprehe. Vader Sprehe laat weten dat het paard weer helemaal zuiver loopt, maar dat ze hem uit voorzorg alle tijd geven om goed te herstellen. “We wachten liever een paar dagen langer dan dat we iets forceren.”

De 26-jarige Kristina Sprehe liep door de blessure van Desperados haar Wereldbekerfinale-debuut mis.

Bron: Horses / Dressursport-Deutschland.de

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook