Ga naar hoofdinhoud

Diana van de Bovenkamp wint kleine finale Young Riders

Diana van de Bovenkamp met Evita Ronia. Foto: Dominique van Dreumel / Equigeniek

Diana van de Bovenkamp had vandaag twee ijzers in het vuur voor de kleine finale van de Young Riders in Ermelo. De merries Evita Ronia en Bensie (Johnson x Wolkentanz) die ze twee maanden geleden onder het zadel kreeg. Ze zette met Evita Ronia de beste prestatie neer (71,27%), waarmee ze Marjan Hooge met Eskara de Jeu (70,34%) naar de tweede plaats verwees. Ook Hooge had twee paarden meegebracht naar Ermelo, met de Jazz-zoon Ego Tripper Texel eindigde ze als achtste.

Waldemar met Sem Stiemer werd door jury Hanneke Gerritsen als nummer twee geplaatst, maar hij moest uiteindelijk Marjan Hooge toch voor laten gaan met Eskara de Jeu. Rachelle Buining eindigde met Rhythm And Blues (65,19%) na Diana’s andere troef Bensie op de zevende plek.

Ga hier naar de uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook