Ga naar hoofdinhoud

Dinja van Liere en Total U.S. net buiten de prijzen in Hagen

Dinja van Liere en Total U.S. Foto: Melanie Brevink-van Dijk
Bij Hof Kasselmann in het Duitse Hagen is vandaag het internationale concours Future Champions van start gegaan. Dinja van Liere bracht in de rubriek voor vijfjarigen de Hannoveraanse en bij het KWPN gekeurde hengst Total U.S. (Totilas x Sir Donnerhall) uit. De amazone reed de Totilas-zoon van Joop van Uytert en Paul Schockemöhle naar de vijfde plaats en eindige daarmee net buiten de prijzen.

De door Gestüt Lewitz gefokte Total U.S. liep eerder dit jaar onder Dinja van Liere naar de zege de finale van de Subli Cup. Daarnaast presteerden ze sterk in de KWPN Hengstencompetitie met de overwinning in de finalewedstrijd in Den Bosch en de tweede plaats in de competitie.

Hoogste cijfer voor galop

In Hagen kreeg de vijfjarige hengst een 7,5 voor de draf, een 7,0 voor de stap, een 8,0 voor de galop, een 7 voor de Durchlässigkeit en een 7,5 voor de totaalindruk. Daarmee kwam de gemiddelde score op 7,4.

Bordeaux-zoon

De rubriek kwam op naam van Philipp Ruwe. De Duitser reed de SWB-hengst Touchdown (Quaterback x Sack) naar een gemiddelde score van 7,8. Jutta Oelrich-Verlage volgde op de tweede plaats. De Duitse amazone kreeg voor haar proef met de Westfaalse merrie Raelyn (Rock Forever I x Friedensritter) een 7,7. De Oldenburgs gefokte Bordeaux-zoon Bordolino (mv. Dormello) van eigenaar Paul Schockemöhle liep onder de Spaanse ruiter Manuel Dominguez Bernal naar een 7,6.

Future Champions Hagen is live te volgen via ClipMyHorse.tv.

Klik hier voor de uitslagen.

Klik hier voor de livestream.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook