Ga naar hoofdinhoud

Dinja van Liere zet zegereeks voort

Dinja van Liere met Duval's Capri Sonne Jr.Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De afgelopen maanden eiste Dinja van Liere vele oranje linten op. Met verschillende paarden won ze steeds in Intermédiaire en U-25 rubrieken. In Nijkerk was ze opnieuw de beste, ditmaal in de Prix St. Georges met haar zwarte krachtpatser Duval's Capri Sonne (v. Rhodium). Het duo liet 72,96% noteren en was daarmee overtuigend de winnaar. Tweede werd Carolien Reverdink die met Walk of Fame CHWR (v. Jazz) op een score van 64,87% uitkwam. Dat was nipt voor Nars Gottmer, die in de Lichte Tour debuteerde met Charlie Brown (v. Valdez). Zij behaalden 64,80%.


Goede stap
Het ZZ-Zwaar was een prooi voor Romy van der Schaft. Met Gribaldi-nakomeling Be Painted behaalde ze 65,29%. De stap van deze combinatie werd met een 8 en een 9 gewaardeerd. Op de tweede plaats volgde Stephanie van der Bleij met 61,29%. Zij reed Umbro Wilde (v. Danny Wilde) naar precies dezelfde score als Myrthe Dijks en Ungaro (v. Voltaire). Door de ex aequo-regeling ging zij echter met de derde prijs naar huis.

Ultimo’s in de prijzen
De gecombineerde rubriek Intérmediaire I en II werd gewonnen door Christianne Goes. Met Accountancy Ultimo (v. Welt Hit II) reed zij 66,12% bij elkaar in de proef met piaffe en passage. Ze werd gevolgd door twee Inter-I combinaties in de uitslag. Marjolein van Koningsveld behaalde 64,93% met Salvador (v. Lancet). Derde werd Annette van der Knaap, die net als de winnares een paard genaamd Ultimo zadelde. Deze zoon van Olivi reikte tot 64,47%.

Bron: Horses/ Sanne Voets

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook