Ga naar hoofdinhoud

Dorothee Schneider presteert optimaal op slotdag Blue Hors festival

Dorothee Schneider hier met Sammy Davis Jr in Parijs. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dorothee Schneider pakte vandaag twee overwinning op de slotdag van het Blue Hors Dressuur Festival. De Duitse greep al meerdere prijzen het gehele weekend en kon het weekend niet beter afsluiten dan op deze manier.

Schneider reed First Romance (v.Fuerst Romancier), waarmee de amazone zaterdag al de Prix St. Georges won, naar een score van 75,588% wat genoeg was om de 3* Intermediate I ook op haar naam te zetten. Een vierde plaats was er voor de Nederlandse Karlijn Geelkerken. Met Ecuador VD (v.Ampere) behaalde Geelkerken een percentage van 67,324 wat de amazone een gedeelde vierde plaats opleverde.

Dubbelslag

Naast de overwinning in de Intermediate, kon Schneider ook nog bij de Grand Prix Special de overwinning opeisen. Met Pathetique (v.Quaterback) kwam de Duitse amazone tot 75,064% en hield daarmee haar concurrentie op bijna 5% achterstand. In de nationale Intermediate I rubriek was het Daniel Bachmann Andersen die met de hoogste eer mocht strijken. Andersen scoorde met Blue Hors Zee Me Blue (v.Blue Hors Zack) 75,084% en bleef daarmee zijn concurrenten bijna 3% voor.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook