Ga naar hoofdinhoud

3-jarig KWPN-talent naar Sarah Lockman

Sarah Lockman met First Apple Foto: Taylor Pence/US Equestrian

De Amerikaanse dressuuramazone Sarah Lockman heeft een nieuwe jonge belofte op stal staan. Lockman heeft de 3-jarige KWPN'er Lyamora (v. Ferguson) in haar bezit. Lockman won in juli de individuele gouden medaille op de Pan American Games in Lima. De Amerikaanse droeg ook bij aan de zilveren teammedaille, die Amerika behaalde. Bij deze medailles kon Lockman rekenen op de door Patrick van der Meer opgeleide KWPN'er First Apple (v. Vivaldi).

De voorlopige keurmerrie komt uit een kwaliteitsvolle merriestam, die de Grand Prix paarden Whitman (v. Rhodium) en Harvest (v. Cassis xx) en de goedgekeurde hengsten El Capone (v. UB 40) en Feel Good (v. Contango) heeft voortgebracht.

Super karakter

Lockman omschrijft haar nieuwe aanwinst als een paard dat niet van deze planeet komt. Lyamora is gekocht door haar sponsor Gerry Ibanez. Ibanez: ”Het paard heeft onder het zadel en op de grond een super karakter.”

Plannen met First Apple

Lockman is van plan om met First Apple aan de start te verschijnen van het Winter Global Dressage Festival in Wellington. Door deelname aan deze wedstrijd wil de Amerikaanse een plaats in het Amerikaanse team veroveren voor de Olympische Spelen in Tokyo.

Bron: Horses.nl/Dressage News

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook