Ga naar hoofdinhoud

Alex van Silfhout maakt team Geesteren bekend: ‘Dit is het meest eerlijke’

Exclusief
Hans Peter Minderhoud, Edward Gal en Emmelie Scholtens. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Alex van Silfhout heeft zijn landenteam voor de Nations Cup in Geesteren, dat verreden wordt van 16 tot en met 23 juni, bekend gemaakt. De bondscoach kiest voor Edward Gal met Glock’s Zonik N.O.P. (v. Blue Hors Zack), Hans Peter Minderhoud met Glock’s Dream Boy (v. Vivaldi), Emmelie Scholtens met Apache (v. UB 40) of Desperado (v. Vivaldi) en Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P. (v. United).

“Ik heb de volgorde van de uitslag het Nederlands kampioenschap aangehouden. Dat is het meest eerlijke”, vertelt Alex van Silfhout over zijn opstelling voor Geesteren.

Dicht bij elkaar

“De top acht à negen zit dicht bij elkaar en bij de meeste combinaties zit er nog rek in. Het kan allemaal nog een beetje beter en dat is heel leuk. We hebben best een sterke groep in de breedte.”

EK-observatie

Het NK Dressuur eind mei in Ermelo gold als eerste observatie voor het Europees kampioenschap in augustus in Rotterdam. Geesteren is de tweede observatie.

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Alex van Silfhout maakt team Geesteren bekend: ‘Dit is het meest eerlijke’

  • Martha

    Wat super dat er gekozen is voor Emmelie Scholtens! Fantastische amazone, die heel handig is in het oplossen van rijproblemen en nooit zeurt. Een verademing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook