Ga naar hoofdinhoud

Amerikaans team Aken bekend, Verdades en Dublet blijven thuis

Laura Graves met Verdades. Foto: Shannon Brinkman / www.arnd.nl

De Amerikaanse federatie heeft het Nations Cup-team voor CHIO Aken bekend gemaakt. Opvallende afwezigen zijn de twee hoogst geplaatste Amerikaanse combinaties op de wereldranglijst: Laura Graves met Verdades (v. Florett As) en Kasey Perry-Glass met Goerklintgaards Dublet (v. Diamond Hit). Beide maakten vorig jaar in Aken deel uit van het zilveren team.

Chef d’Equipe Debbie McDonald heeft de volgende combinaties opgesteld:

Katherine Bateson-Chandler met Alcazar (v. Contango)
Shelly Francis met Danilo (v. De Niro)
Adrienne Lyle met Salvino (v. Sandro Hit)
Steffen Peters met Suppenkasper (v. Spielberg)

Vierster

Adrienne Lyle rijdt ook de viersterren Grand Prix. Daarin de brengt ze Harmony’s Duval (v. Rousseau), die begin dit jaar debuteerde in de internationale Grand Prix, aan de start.

Bron: Horses.nl/USEF

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook