Ga naar hoofdinhoud

Amerikaanse dressuurteams Rotterdam en Aken opgesteld

Steffen Peters met Suppenkasper Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Amerikaanse dressuurteams voor de CDIO5* Nations Cup-wedstrijden in Rotterdam (23-26 juni) en Aken (28 juni - 3 juli) zijn bekend gemaakt. De Europese tour is voor Amerika een belangrijke observatie in aanloop naar WK Herning. Opvallend is dat Nations Cup-debutante Katie Duerrhammer deel uitmaakt van beide teams, in Rotterdam met de op Grand Prix-niveau nog onervaren Paxton (v. Dante Weltino) en in Aken met Quartett (v. Quaterback).

Een kleine twee maanden geleden liet Katie Duerhammer al blijken dat ze een amazone is om rekening mee te houden. Op CDI Ocala zette ze met Paxton, die toen pas zijn vierde internationale wedstrijd liep, twee vette persoonlijke records van dik 73% neer. Ook met Quartett, met wie ze pas sinds een jaar op het hoogste niveau rijdt, timmert ze goed aan de weg. Ook Ben Ebeling maakt in zowel Rotterdam als Aken deel uit van het team.

Team Rotterdam

Team Aken

Adrienne Lyle met Salvino (v. Sandro Hit) en Sarah Tubman met First Apple (v. Vivaldi) komen individueel in de CDI4* in Aken aan de start.

Bron: Dressage News/Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook