Ga naar hoofdinhoud

Andrina Suter wint finale Nürnberger Burg-Pokal

Andrina Suter met Briatore. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de inloopproef afgelopen donderdag van de Nürnberger Burg-Pokal in Frankfurt ging de strijd vooral tussen Dorothee Schneider met Dante's Hit OLD (v. Dante Weltino OLD) en Andrina Suter met Briatore NRW (v. Belissimo NRW). Zij deelden de eerste plaats met 75,146%. Vandaag in de finale bleek Suter een klasse apart. De amazone won met Briatore en werd daarnaast tweede met Del Curto (v. Dimaggio).

Suter stuurde de zevenjarige Briatore, die afgelopen september op het WK jonge dressuurpaarden zesde werd in de finale voor zevenjarigen, naar 77,146%. Met de negenjarige Del Curto, die donderdag vierde werd in de inloopproef, scoorde de Zwitserse amazone 76,097%.

Wagner en Pape

Nadat Thomas Wagner en Wynton’s Son (v. Wynton) zesde werden in de inloopproef, klommen ze vandaag op naar de derde plaats met 73,268%. De Britse amazone Susan Pape volgde met Vivaldi-zoon Harmony’s V-Plus als vierde met 73,024%.

Schneider vijfde en zevende

Dorothee Schneider kon haar (gedeelde) koppositie van donderdag niet vasthouden. Met Dante’s Hit OLD (v. Dante Weltino OLD) kwam de amazone tot 72,682% en daarmee de vijfde plaats. Met haar tweede paard Quaterline (v. Quaterback), die donderdag als derde eindigde, werd Schneider vandaag zevende.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.