Ga naar hoofdinhoud

Anky showt Bon Bravour op social media

Anky van Grunsven en Bon Bravour. Foto: Video Still

Het was de laatste paar jaar stil rond Anky van Grunsven en de talentvolle Bon Bravour (Painted Black x Chronos), maar in een filmpje laat de amazone zien niet stil te hebben gezeten. De KWPN-goedgekeurde hengst lijkt in absolute topvorm te verkeren.

Eerder dit jaar gaf eigenaar Erwin Samuels van I.P.S. Horse Group tegenover Horses.nl al aan dat Bon Bravour in goede vorm verkeerd en het er op video veelbelovend uitzag. De hengst kwam vijf jaar geleden bij Van Grunsven op stal met het oog op de Grand Prix. De nu dertienjarige hengst verscheen sindsdien niet meer publiekelijk op shows of in de ring.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook