Ga naar hoofdinhoud

Babygeluk voor Lara Butler

Lara Butler met Rubin Al Asad. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Grand Prix-amazone Lara Butler (30) en haar echtgenoot Billy Butler zijn afgelopen vrijdag trotse ouders geworden van hun eerste kindje. De baby heeft de naam Jack Mark Butler gekregen. 

Lara Butler is met Rubin Al Asad (v. Rubin Royal Old) regerend Brits kampioen. Voor de internationale kampioenschappen van de afgelopen drie jaar – de WEG van 2018 in Tryon, het EK van 2017 in Gothenburg en de Olympische Spelen van 2016 in Rio – was het duo de reservecombinatie.

Babypauze

De Wereldbekerkwalificatie vorig jaar december in Londen was de laatste wedstrijd die Butler reed voor haar babypauze. Daar eindigde ze met Rubin Al Asad zowel in de Grand Prix als in de kür als zesde (Grand Prix 71,000% en kür 74,170%).

Rentree

Butler hoopt eind mei of begin juni weer in de ring te verschijnen. Naast Rubin Al Asad heeft ze voor het hoogste niveau ook de beschikking over Kristjan (v. Polarion) die tot nu toe één keer internationaal Grand Prix liep. “Mijn jongens zijn super fit en klaar om te gaan dus ik hoef alleen nog maar mezelf fit te maken”, vertelt Butler aan Horseandhound.

Bron: Horses.nl/Horseandhound

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.