Ga naar hoofdinhoud

Bijna 69% internationaal Grand Prix-debuut Meulendijks en Edison

Anne Meulendijks, hier met MDH Avanti N.O.P. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Op CDI Kronenberg maakten Anne Meulendijks met Edison (Johnson TN x Balzflug) en Lynne Maas met Electra (Jazz x Ferro) hun internationaal Grand Prix-debuut. Meulendijks eindigde met 68,826% op de achtste plaats, Maas stuurde haar merrie met 68,543% naar plaats negen. Het beste Nederlandse resultaat werd echter behaald door Margo Timmermans. Zij eindigde met Catch Me (Dreamcatcher x Goodtimes) als zevende.

Hoewel de Nederlanderse amazones goede resultaten behaalden, gingen de zuiderburen er met de eerste en tweede prijs vandoor. Fanny Verliefden behaalde met Indoctro van de Steenblok (Rubin Royal x Gribaldi) 71,304% en was daarmee de beste van de Grand Prix. Landgenote Laurence Roos volgde met Fil Rouge (Stedinger x Argentinus) op plaats twee met 70,935%.

Everdale

KWPN-hengst Everdale (Lord Leatherdale x Negro) liep onder zijn amazone Charlotte Fry naar 70,565%. De Britse werd bij twee juryleden aan kop geplaatst. Enen en tweeën op het binnenkomen drukten de score behoorlijk, maar het duo kreeg verscheidene achten voor de imponerende galoptour.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook