Ga naar hoofdinhoud

Bijna 69% internationaal Grand Prix-debuut Meulendijks en Edison

Anne Meulendijks, hier met MDH Avanti N.O.P. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Op CDI Kronenberg maakten Anne Meulendijks met Edison (Johnson TN x Balzflug) en Lynne Maas met Electra (Jazz x Ferro) hun internationaal Grand Prix-debuut. Meulendijks eindigde met 68,826% op de achtste plaats, Maas stuurde haar merrie met 68,543% naar plaats negen. Het beste Nederlandse resultaat werd echter behaald door Margo Timmermans. Zij eindigde met Catch Me (Dreamcatcher x Goodtimes) als zevende.

Hoewel de Nederlanderse amazones goede resultaten behaalden, gingen de zuiderburen er met de eerste en tweede prijs vandoor. Fanny Verliefden behaalde met Indoctro van de Steenblok (Rubin Royal x Gribaldi) 71,304% en was daarmee de beste van de Grand Prix. Landgenote Laurence Roos volgde met Fil Rouge (Stedinger x Argentinus) op plaats twee met 70,935%.

Everdale

KWPN-hengst Everdale (Lord Leatherdale x Negro) liep onder zijn amazone Charlotte Fry naar 70,565%. De Britse werd bij twee juryleden aan kop geplaatst. Enen en tweeën op het binnenkomen drukten de score behoorlijk, maar het duo kreeg verscheidene achten voor de imponerende galoptour.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook