Ga naar hoofdinhoud

Bon Coeur wint internationaal Intermédiaire I-debuut onder Carline Darcourt

Bon Coeur (v. Benneton Dream)

De Hannoveraanse-hengst Bon Coeur (Benetton Dream FRH x Sandro Hit) won afgelopen zondag onder het zadel van Carline Darcourt de Intermédiaire I op het Global Dressage Festival in Wellington. De hengst werd anderhalf jaar geleden door Gestüt WM verkocht aan Lövsta Stuteri en werd vorig jaar als eerste reserve aangewezen voor het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden. In Wellington maakte de achtjarige hengst zijn internationale debuut in de Lichte Tour.

Eerder afgelopen week reed de Zweedse amazone de zwarte hengst naar de tweede plaats in de Prix St. Georges. In de Intermédiaire I was haar score van 71,882% genoeg voor de overwinning.

De populaire dekhengst, vader van onder andere Helgstrands goedgekeurde hengst Atterupgaards Barcelo, kwam na de verkoop in de eerste instantie onder het zadel van Lövsta Stuteri’s hoofdamazone Tinne Vilhelmson-Silfvén, maar verscheen in de ring tot dusver alleen nog maar onder het zadel van Darcourt.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook