Ga naar hoofdinhoud

Bruntink en Ebony tweede in Intermédiaire I

Vai Bruntink en Ebony. Foto: Anniek de Wit

Net als in de Prix St. Georges ging de zege in de Intermédiaire I op CDI Exloo naar Helen Langehanenberg. Vai Bruntink deed er ten opzichte van donderdag een schepje bovenop en stuurde de KWPN-hengst Ebony (Painted Black x Jazz) met 70,647% naar de tweede plaats. Met haar andere troef Cum Laude (Apache x Weltmeyer) mocht Bruntink de vierde prijs in ontvangst nemen.

Langehanenberg behaalde met Vayron (Vitalis x Gloster) een score van 71,824%. Vooral het drafgedeelte was imponerend. Voor het appuyement naar links werd een negen uitgedeeld, evenals voor de uitgestrekte draf en de verzamelde stap. In de galoptour verloor de Duitse wat punten. De zigzag leverde een dure onvoldoende op.

Bruntink

Met Ebony scoorde Bruntink vooral op de zijgangen in draf en de verruimingen. Voor het achterwaarts gaan werd één onvoldoende genoteerd. Met Cum Laude kreeg de amazone negens voor de uitgestrekte draf en een hele reeks een 8,5-en. In de serie om de twee kreeg Bruntink een fout.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook