Ga naar hoofdinhoud

Cathrine Dufour en MSJ Freestyle maken internationaal debuut op CDI Kronenberg

Cathrine Dufour, hier met Vamos Amigos. Foto: Shannon Brinkman / www.arnd.nl

Nadat Cathrine Dufour begin deze maand met Mount St. John Freestyle (Fidermark x Donnerhall) haar nationale debuut maakte, goed voor de veelbelovende score van 76,767%, werd reikhalzend uitgekeken naar het internationale debuut. Dat debuut staat gepland voor aankomend weekend op CDI Kronenberg bij Peelbergen Equestrian Centre.

De Grand Prix wordt verreden op vrijdag 1 december van 15.35 uur tot 22.30 uur. Als tweede proef heeft Dufour gekozen voor de Grand Prix Spécial, die staat zaterdag op het programma van 16.55 tot 19.45 uur. Aansluitend wordt de Grand Prix kür verreden.

Internationaal debuut Marieke van der Putten

Ook voor Nederland staat er een internationaal Grand Prix-debuut op de deelnemerslijst. Dat is Marieke van der Putten met die met Züm Gluck RS2 (v. Zonik) na een aantal nationale wedstrijden haar eerste CDI rijdt.

Nederlandse delegatie

Marlies van Baalen komt met haar beide Grand Prix-paarden Habibi DVB (v. Don Schufro) en Go Legend (v. Totilas) aan de start. Ook Hans Peter Minderhoud met Invictus (v. Jack Sparrow), Laurens van Lieren met Dutch Design (v. Vivaldi) en Mirelle van Kemenade met Siebenstein (v. Sir Donnenhall) reizen af naar Kronenberg.

CDI Kronenberg is te volgen via de livestream van ClipMyHorse.tv

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.