Ga naar hoofdinhoud

Cathrine Dufour en zevenjarige Vividus derde in internationaal PSG debuut

Cathrine Dufour hier met Vamos Amigos Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Cathrine Laudrup-Dufour heeft altijd gezegd dat ze hoge verwachtingen heeft van de pas zevenjarige Vividus (Zaladin MI x Don Charly). Dufour en haar vrouw Rasmine kochten begin dit jaar de helft van de getalenteerde Zaladin-zoon en vandaag maakte de combinatie hun internationale debuut in de PSG. In Vilhelmsborg, waar morgen de wereldbeker wordt gereden, scoorde de combinatie 71.647% en werden daarmee derde.

Het Deense publiek werd getrakteerd op mooie sport want de winst ging met dik 74% naar Nanna Merrald Rasmussen en Touch Of Olympic L (v. Don Olymbrio). Deze achtjarige hengst liep duidelijk stabieler door de proef heen dan zijn zevenjarige concurrent en dit werd dan ook beloond met 74.204%.

Tussen al het Deense geweld nestelde de Duitse Helen Langehanenberg zich op de tweede plaats. Zij reed de eveneens achtjarige Zaeta de Malleret (v. Zonik) naar 73.206%. Met haar tweede plaats was Helen de enige niet-Deense in de top vijf. Marianne Yde Helgstrand werd met Elverhoejs Raccolto (v. Sezuan) vierde (70.854%) en Rikke Dupont en Grand Galiano (v. Grand Galaxy Win) maakten de top vijf compleet (70.794%).

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook